Logotryk

Vil du, som firmaejer, gerne have at din markise skiller sig lidt ud fra mængden?

Med et logo-tryk på dugen, kan du give din markise et personligt præg

Printet i høj kvalitet, på både dug og tunge

Et logotryk på din Markiser eller parasol, kan hjælpe med at sætte et personligt og professionelt præg.

Logotryk kan udføres på både markiser & parasoller, og der er rig mulighed for kreativ udfoldelse. Man kan få et stort print-element på selve dugen, men der er også mulighed for tryk på markisens eller parasollens frithængende “tunge”, skulle det ønskes.

For at vi kan levere den bedste kvalitet, er det nødvendigt at I som firma eller privatperson, kan levere jeres grafiske materiale i den bedste mulige kvalitet. Derfor skal logo eller anden grafik, som I ønsker trykt, leveres som høj opløsnings raster-grafik, med en transparent baggrund (PSD, PNG), eller som vektorfil (SVG, AI, PDF).

Herefter producerer vi en række udkast af print-materialet, som bliver sendt til godkendelse hos kunden. Herefter producerer den færdige dug, med det påførte tryk.

[Dit logo her] eksempel

På Markiser

Logotryk på markisen, er den idéelle måde at give din butiksfacade et personligt og professionelt look. Dugen er perfekt egnet til større logoer, og andre visuelle elementer, men det er også muligt at lave et tryk på ``tungen``. Tag blot et kig på nogle af vores tidligere kunders resultater.

På parasoller

Når sommersolen presser sig på, er der intet der bedre end at sætte sig i skyggen, under en stor parasol. Her kan du se nogle af de trykløsninger, vi tidligere har leveret på parasoller.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00