Velkommen til Perlux Webshop

Et klik tættere
på Drømmen


Velkommen til
Perlux webshop


 

Solafskærmning, overdækning og glassystemer er vores speciale

Vi lever for at producere og levering den bedste løsning, du står og mangler. Vores webshop er til at du mere effektivt kan bladre igennem vores udvalg i standard mål. Alle vores produkter laves også i special mål, hvis det er noget du ønsker så klik her

Se vores udvalg

Vores løsninger

Vi har et bredt udvalg af forskellige solskærme og tilbehør, i forskellige farver, så du nemt og hurtigt kan finde finde det produkt der matcher til netop din have. Se vores sortiment nedenfor.

Har du brug for inspiration til netop din bolig?
læs om vores tidligere projekter

 

Hos os er det muligt at se tidligere projekter, der kan hjælpe dig til ideer og inspiration til din have. Vi har i mange år udført løsninger til terrasser, have og butikker. Læs om vores tidligere projekter og deres historier og bliv inspireret af hvad vores løsninger har kunne gøre for dem.

Udestue med Guillotine glas og Screen Markiser, ved Emma og Ole

Har du spørgsmål?


 

Vores salgskonsulenter sidder klar til at svare på det der gør dig nysgerrig eller undrende.
Vi forsøger at svarer på dine spørgsmål indenfor 24 timer.

✓ Kvalitet der holder uvejret væk

Vores kvalitets vare er lavet til holde uvejret ude og hyggen inde, vi tror på at kvalitet er vigtigst når det kommer til holdenhed og hyggen.

✓ Garanti

Alle vores Perlux vare har flere års garantier, da vi står fast at det er kvalitet der holder. Alle Perlux vare er kontrolleret og afprøvet før afsendelse fra fabrikken.

✓ Store erfaringer

Vi har leveret til mange spændene byggeprojekter gennem årene
og vi håber du bliver en af dem.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00