Vi er Perlux
Markiser

Slagelses lokale markisefirma


 

Perlux Markiser startede som et ønske om, ganske enkelt, at kunne gøre det nemmere for den enkelte person at få opfyldt terrasse drømmen. Vi gør det enkelt og overskueligt at få idéer ned på papiret, så det kan blive til et konkret design, der er til at forholde sig til.

Du kan trygt handle med os, da vi har 35 års produktionserfaring, hvilket gør os eksperter i produkterne vi sælger. Vi har siden 2015, ligget i Slagelse hvor vores showroom også finder sted. Siden opstart, har vi, leveret markiser, pergolaer & parasoller til adskillige hjem, restauranter, firmaer & andet. Vores arbejde kan derfor både ses privat og i erhvervet.

Kom forbi vores showroom


 

Hos Perlux, er vi altid imødekommende over for nysgerrige mennesker, så I er altid velkommen til at ringe, eller book et møde hos os fysisk, så I kan se vores showroom, som ligger på adressen Kinavej 1D, 4200 Slagelse, så vi kan have en hyggelig samtale om jeres undren, med en kop kaffe eller te i hånden. Vores kunder har altid haft forskellige ønsker, så derfor skræddersyer vi alle ønsker, alt efter ønsker og tilpasning til jeres hjem.


Vores Mission

Vi leverer skræddersyede solafskærmningsløsninger, og har altid kunden i fokus. Det er vigtigt for os, at vi finder lige præcis den løsning, der passer til dig.


Vores Vision

Vi ønsker at levere et bredt udvalg af solafskærmning, og overdækning til hele Danmark.


Vores Værdier

Vi ønsker at danskerne skal kunne nyde deres sommer på den mest optimale måde. Ingen solskoldninger, hedeslag, eller ubehag.

Rejsen til din forlænget sommer


 

 • Ønsket produkt

  Du har endelig fundet den afdækning eller solafskærmning du drømmer om.

 • Opmåling

  Vi kommer ud til dig og opmåler det ønskede areal.

 • Godkendelse

  Vi afventer evt. godkendelser fra boligforeninger, eller din kommune.

 • Installation

  Vi installerer og monterer din solafskærmning, hurtigt og effektivt.

 • Færdig

  Nu kan du læne dig tilbage, slappe af, og nyde dit nye produkt.

Kinavej 1D, Slagelse

(+45) 60 16 66 99

Vi tager imod opkald under hele vores åbningstid

Åbningstider

Mandag - Fredag10:00 - 17:30
Lørdag10:00 - 14:00

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
 • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
 • Lørdag: 10.00 - 14.00