Åben Markise

En ægte klassiker

Den åbne markise er en elegant klassiker, som er meget populær. Markisen kombinerer stil, æstetik og funktion i en enkel løsning, som giver stor værdi for pengene.

Kvalitet og fleksibilitet
Markisens stel er konstrueret af sprøjtestøbt aluminium, der efter støbningen bliver elektrostatisk malet i en RAL-farve efter dit ønske.

Dugen er lavet af en hårdfør akryl-tekstil, som ikke alene er yderst UV-resistent, men også er yderst åndbar, så fugt og varm luft ikke hænger sig under dugen.

Farverne bliver påført tekstilet under vævningen, hvilket betyder, at din markise-dug holder sine farver mange år frem i tiden. Det betyder også, at dugen er lettere gennemsigtig, så du kan sidde i skyggen men ikke nødvendigvis i mørke.

Du kan købe dugen i et hav af forskellige farver og designs. Vi anbefaler, at du prøver at benytte dig af vores farveværktøj nedenfor, hvor du kan udforske vores sortiment.

Eksempler på åbne markiser

Alsidig montering

Markisens alsidige beslag, betyder at den nemt kan installeres, nærmest hvor du ønsker det.

Bæredygtig arm

Markisens arme består af et stærkt aluminiumsskelet, omgivet af et plast-kabinet, der tåler selv den fugtige danske sommer, og kolde vinter.

Ræk du bare tunge

Hvis det ønskes kan din klassiske markise bestilles med en 'tunge'. Det er et stykke stof, der hænger løst fra fronten af markisen, og giver ekstra afskærmning fra solen.

Markisen du drømmer om, skal naturligvis have den rigtige dug! Prøv vores farveværktøj.

Tilgængelig på: stationære, bærbare og tablet enheder

Mål og Dimensioner
(C) Brædde

200cm → 700cm

(A) Åbning

150cm → 350cm

(E) Nedfaldsvinkel

15° → 45°

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00