Velkommen til det nye Perlux.dk

Vi har hen over den sidste måned arbejdet hårdt på at gøre vores nye hjemmeside klar, og vi er stolte af langt om længe at kunne vise den frem. Her på vores nye side kan du finde et væld af information om vores udvalg af markiser, udestuer, pergolaer, tilbehør, og så meget mere.

Med vores nye side har vi også prioriteret at indhold skal være tilgængeligt på mobil telefoner, og tablets. Derfor at hele den nye side bygget ud fra Responsive-design principper, for at levere en optimal oplevelse på håndholdte enheder.

Derfor skal du være så hjerteligt velkommen til at tage et kig rundt, og udforske hvert eneste hjørne af siden!

Vi håber naturligvis at siden tilfredsstiller, men der er selvfølgeligt stadig en chance for at at der er et par få fejl om mangler rundt omkring på siden. Hvis du finder noget der åbenlyst ikke er gennemført, eller et billede som ikke indlæser, kontakt os da endelig på admin@perlux.dk, med et link til siden, hvorpå fejlen er at finde.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00