Vinduesmarkise

Vinduesmarkisen er den effektive og stilfulde løsning for dig der ønsker et moderne design og en stabil samt mere langvarig solafskærmning for dit hjem.

Takket være lighederne mellem vores kassettemarkise og vinduesmarkisen, som er at dugen er i stand til at trække sig helt ind i kassetten, som beskytter dugen fra vind og vejr, har den en længere levetid end andre solafskærmningsløsninger.

Kontroller din markise

Vinduesmarkisen betjenes af en fjernbetjening, som styrer den indbyggede Somfy motor, der kontrollerer hvorvidt om den skal køres ind eller ud, alt efter dit behov.

Kvalitetsdug

Dugen er UV-resistent og lavet af stærkt hårdført akryl-tekstil. Farverne bliver påført tekstilet, under vævningen som gør at kvaliteten og dugfarven har en længe levetid.
Vores vinduesmarkise kommer i flere farver. Vi anbefaler stærkt at du prøver vores farveværktøj, som kan give dig en forhåndsvisning af hvilken farver der passer din smag bedst.

Holdbar markise

Kombinationen af aluminiumstellet og den stærkt producerede dug, der også er vandtæt, vil vinduesmarkise, i flere somre give skygge ind til dit rum samt nedkøle og give dig en god indendørs atmosfære, årene i møde.

Få Din vinduesmarkise i den helt rigtige Hælning

Hældning kan betyde meget, når det kommer til hvilken slags vindue du har. Vinduesmarkisen kan produceres med den tilpassende hældning du ønsker dig.

Tilbehør til åben markise

Opgradere markisen med tilbehør, der er lavet til at gøre det hele lettere

Smartkontrol

Ønsker du en mere moderne måde at kontrollere markisen på, kan du tilkøbe en TaHome switch som er produceret af Somfy. Med en TaHome Switch vil du kunne benytte dig af en app på din mobil for nemmere betjening af markisen.

Book et møde


Er du intereseret i en vinduesmarkise? Book et uforpligtende møde for at få en pris efter dine mål og ønsker. Vi rådgiver også hvis du er usikker om en åben markise, er det helt rigtige valg for dig.

6 råd til rengøring af din markise

Vores tips gør rengøring af markisen til et stykke kage:

1. Brug først en blød børste til forsigtigt at fjerne snavs, der har samlet sig på det tørre solafskærmningssystem.

2. Du kan fjerne groft snavs ved at fugte markisedugen.

3. Du kan derefter skylle delvist løsnet snavs af med en vandstrøm fra haveslangen.

4. Mindre snavsstriber kan også fjernes med et gummi viskelæder.

5. Den bedste måde at fjerne pletter på er med en mild rengøringsopløsning og en blød svamp. Skyl derefter rengøringsmidlet grundigt af forteltet for at bevare imprægneringen.

6. Lad nu din markise tørre grundigt, før du trækker den ind for at forhindre alger og skimmelsvamp i at vokse.

cleaning-supplies

Se vores udvalg af farver
find den farve du ønskerPrøv vores farveværktøj

Bliv
Inspireret

Læs vores nye kateloger


Er du interesseret i at læse om vores nye produkter?
eller er du på udkig efter specifikke udvalg?

katelog

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00