Screen markise

En screen markise er det helt rigtige valg, hvis du mangler et udvendigt mørklægning, der kan bloker morgensolens stråler, for at forstyrre din skønhedssøvn.

Screen markisen giver optimal beskyttelse mod solens stråler og danner det mest behagelige indeklima for dig. Den beskytter dit rum imod varmeopbygning på de solrigeste dage. Screen markisen bliver monteret udendørs og skaber et mere sikkert lag for solafskærmning da det dækker hele vinduet til. Den er fjernstyret og kan bruges året rundt, da den tåler alt fra sne og slud til sol og regn. Dugen er så kraftig og modstandsdygtig, at den kan tåle vind helt op til stormstyrke.

Kontroller din markise

Markisen opereres vha. af en fjernbetjening, som gør det hele lettere, da markisen kan kørers ind eller ud. ved hjælp af et simpelt tryk.

Holdbart stel

Stellet er lavet af elektrostatisk malede aluminiumprofiler, der gør at den kan tåle alt vejr og kan være i sikkerhed under alle sæsonerne. Stellet kommer i flere forskellige farver fra det tyske RAL-farvekatalog.

Kvalitetsdug

Dugen er italiensk produceret, og fremstillet i den mest kvalitetsfulde tilstand. Dens farver bliver vævet i hårdført akryl-tekstil, som gør at dugen har en længere levetid.

Tilbehør til screen markise

Opgradere markisen med tilbehør, der er lavet til at gøre det hele lettere

Smartkontrol

Ønsker du en mere moderne måde at kontrollere markisen på, kan du tilkøbe en TaHome switch som er produceret af Somfy. Med en TaHome Switch vil du kunne benytte dig af en app på din mobil for nemmere betjening af markisen.

Vibrationssensor

Skulle der ske det at i ikke er til stede og markisen er ude, er det muligt at installere en vibrationssensor i markisen, så den automatisk kan måle vindstyrken, og trække sig ind i sikkerhed hvis vinden bliver for kraftig.

Book et møde

Er du intereseret i en åben markise? Book et uforpligtende møde for at få en pris efter dine mål og ønsker. Vi rådgiver også hvis du er usikker om en åben markise, er det helt rigtige valg for dig.

WhatsApp Image 2021-09-09 at 11.55.12 (3)

6 råd til rengøring af din markise

Vores tips gør rengøring af markisen til et stykke kage:

1. Brug først en blød børste til forsigtigt at fjerne snavs, der har samlet sig på det tørre solafskærmningssystem.

2. Du kan fjerne groft snavs ved at fugte markisedugen.

3. Du kan derefter skylle delvist løsnet snavs af med en vandstrøm fra haveslangen.

4. Mindre snavsstriber kan også fjernes med et gummi viskelæder.

5. Den bedste måde at fjerne pletter på er med en mild
rengøringsopløsning og en blød svamp. Skyl derefter
rengøringsmidlet grundigt af forteltet for at bevare imprægneringen.

6. Lad nu din markise tørre grundigt, før du trækker den ind for at forhindre alger og skimmelsvamp i at vokse.

cleaning-supplies

Se vores udvalg af farver
find den farve du ønsker


Prøv vores farveværktøj

Bliv
Inspireret

Læs vores nye kateloger

Er du interesseret i at læse om vores nye produkter?
eller er du på udkig efter specifikke udvalg?

katelog

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00