Pergola

Ønsker du at få overdækket dit udendørsareal, og have glæde af det året rundt?
I så fald, er vores pergolaer den perfekte løsning til dig. En pergola er oplagt, hvis du ønsker solafskærmning på større arealer end en normal markise kan klare, da pergola kan fås med et større udfald.

Vores yderst vindstabile pergola, er den stilfulde helårsløsning, og det perfekte alternativ til en pavillon. Pergolaen har et mobilt loftsystem, hvor taget bevæger sig på skinner, og hele konstruktionen kan tilpasses efter ønske. Højkvalitets aluminiumsprofiler i systemet sikrer høj vindstabilitet, selv når systemet er forlænget. Afhængigt af størrelse kan vores systemer modstå vind på op til vindstyrke 11! Alle bolte, skruer og stifter er rustfrit stål af høj kvalitet for at sikre en længere levetid.

Integreret afløb

Takket været aluminiumstellets indbyggede tagrende, og nedløbsrør, er der ingen grund til at bekymre sig om regnvand. Pergolaen har et indbygget tagrendesystem, hvor vandet ledes ned gennem de bærende stolper, og ud forneden, så du ikke skal bekymre dig om regnvand. Pergolaen har et mobilt loftsystem, hvor taget bevæger sig på skinner og hele konstruktionen kan tilpasses efter ønske, alt sammen med et tryk på en fjernbetjening. Produktet kan monteres mod en væg eller som en fritstående struktur.

Robust konstruktion

Pergolaens stel er lavet af robust aluminium – perfekt til at skabe et fundament der holder i vind og uvejr. Konstruktionen kan indfarves i alle RAL farver, så det passer til din indretning, det er kun din fantasi der kan begrænse dine ønsker.

Trådløs betjening

Pergolaens motor leveres af Somfy, motorsystemet er sikret og har i drift ved 34 o/min. Det valgfrie Led belysningssytem giver et praktisk strejf af klasse, og når det kombineres med en fjern dæmpnings controller, kan brugeren ændre stemningen, så den passer til det omgivende miljø.

En dug der holder uvejret væk

Pergolaens tre-lags membrandug er yderst holdbar og fleksibel. Dugen er solafskærmene og beskytter dig mod solens UV-stråler i sommerperioden. Derudover er Dugen brandklassificeret og har et 100 % vandtæt PVC-stof, hvilket gør dugen, også kan tåle regn og andet uvejr. Derudover kommer membrandugen også med installerede lys-fiksturer, så man ikke behøver at sidde i mørket, hvis sommerens hyggelige stunder skulle trække sig langt ud på aftenen. Dugen kan fås i mange forskellige farver og design valg.

Tilbehør til Pergola

Opgradere pergolaen med tilbehør, der er lavet til at gøre det hele lettere og interesseret. Pergolaen er kompatibelt med et bredt udvalg af andre produkter fra vores sortiment.

window-by-winnievinzence
guillotineglas

Lav din Pergola om til en elegant lukket udestue med vores guillotineglas. Guillotineglasset er et fjernbetjent motoriseret glassystem, der kombinerer æstetik og funktionalitet, for at levere indendørs komfort, og udendørs frihed. Systemet består af tre glaspaneler, installeret i forlængelse af hinanden, der kan justeres op og ned, efter brugerens eget ønske.

glassdoor-by-winnievinzence
Skydedøre

Læg den sidste prik til en fuldendt lukket udestue, med en skydedør til din pergola. Vores skydedøre har glaspaneler bestående af termoisoleret glas, med en aluminiumsramme der kører på skinner, som er indbygget i dørtærsklen. Der er tre forskellige glastykkelser, hhv. 8 mm, 10 mm, eller 20 mm, alt efter hvor meget isolation du ønsker.

blinds-by-winnievinzence
Screenmarkise

Nogle gange er pergolaens dug bare ikke nok til at afskærme solens stråler. Med et glassystem, er det muligt at få tilkøbt screenmarkise, til din udestue. screen markisen er modstandsdygtig, og tåler både regn, sne, og vindstyrker helt op til stormstyrke. Derudover har screenmarkisens dug også en isolerende effekt, helt perfekt til den kolde vinter. Dugen kommer naturligvis også i et bredt udvalg af farver og mønstre. Markisen opereres manuelt, men kan også bestilles med motor, så den kan styres vha. fjernbetjening, eller smartphone app.

terrace-heater
Terrassevarmer

Bare fordi aftenen trækker ud, behøver man jo ikke at fryse. Hold varmen under din parasol med en terrassevarmer. Vi har terrassevarmere der både kan monteres til væggen eller fritstående. Det er også muligt at hægte terrassevarmere til parasollens bærestolpe. så sommeren kan vare lidt længere.

Book et møde

Er du intereseret i en comfort parasol? Book et uforpligtende møde for at få en pris efter dine mål og ønsker. Vi rådgiver også hvis du er usikker om en åben markise, er det helt rigtige valg for dig.

WhatsApp Image 2021-09-09 at 11.55.12 (3)

Ønsker du en længere levetid på din Pergola?

Man behøver ikke at gå og summe over rengøring af en Pergola så jævnligt. Snavs kan dog stadig opstå på forskellige måder, hen over de forskellige sæsoner, så vi anbefaler stærkt at du rengør din Pergola hvert halve år.

Her er nogle små tips til at øge Pergolaens levetid:

1. Benyt dig af den klassiske haveslange, og få snavset der er i øjenhøjde, skyllet væk. Der er næsten intet snavs, vand ikke kan fjerne på aluminiumsstel.

2. Pergolaens tag, har godt af at blive kørt helt ud, under rengøringen. Derefter anbefaler vi at du bruger en børste for at fjerne, tørre pletter. Hvis der er nogle, pletter der ikke kommer af, fordi de sidder så klemt inde i dugen, anbefaler vi, du bruger lunt vand, og renser det med koldt derefter. Lad altid dugen tørre helt ud, efter rengøring, før i kører den ind igen.

3. Sne kan sætte sig på Pergolaens tag, og dugen har ikke godt af meget af det. Vi anbefaler at man kører taget ind, når der er snevarsel, men hvis man nu ikke har gjort det i tide, anbefaler vi at man stille og roligt fjerner sneen fra Pergolaens tag.

cleaning-supplies-comfort

Se vores udvalg af farver
find den farve du ønsker


Prøv vores farveværktøj

Bliv
Inspireret

Læs vores nye kateloger

Er du interesseret i at læse om vores nye produkter?
eller er du på udkig efter specifikke udvalg?

katelog-pergola

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00