Kassettemarkise Lux

Kassettemarkise lux, er en udvidet version af kassette markisen. Helt perfekt, Med hyggelige LED-belysning tilkoblet, vare sommerhyggen meget længere.

Kassettemarkise lux, kan ligesom kassettemarkisen være i stand til at trække markisedugen helt tilbage i sit hylster.

Kassettemarkise lux giver optimal beskyttelse mod solens stråler og danner det mest behagelige indeklima for dig. Den beskytter dit rum imod varmeopbygning på de solrigeste dage. Screen markisen bliver monteret udendørs og skaber et mere sikkert lag for solafskærmning da det dækker hele vinduet til. Den er fjernstyret og kan bruges året rundt, da den tåler alt fra sne og slud til sol og regn. Dugen er så kraftig og modstandsdygtig, at den kan tåle vind helt op til stormstyrke.

Kontroller din markise

Kassettemarkise lux opereres vha. af en fjernbetjening, som gør det hele lettere, da markisen kan kørers ind eller ud. ved hjælp af et simpelt tryk.

Markisen opereres enten via fjernbetjening eller smartphone app, som der styrer markisens indbyggede motor. Med ét tryk lukker markisen sig inde og beskyttes for pludselige regnbyger, eller kraftige vindstød. hvilket styrker vedligeholdelsen – så den holder endnu længere.

Et Stel til alle sæsoner

Stellet er lavet af elektrostatisk malede aluminiumprofiler, der gør at den kan tåle alt vejr og kan være i sikkerhed under alle sæsonerne. Stellet kommer i flere forskellige farver fra det tyske RAL-farvekatalog.

Kvalitetsdug

Dugen er italiensk produceret, og fremstillet i den mest kvalitetsfulde tilstand. Dens farver bliver vævet i hårdført akryl-tekstil, som gør at dugen har en længere levetid. Dette betyder også at dugen er lettere gennemsigtig, således at du kan sidde i skyggen, men ikke nødvendigvis i mørke. Dugen kommer i mange special farver og mønstre – så kan få markisen helt som du drømmer om.

Lys lige når du ønsker det

Med LED-belysning tilkoblet til kassettemarkisen, får natteliv og aftenhyggen en helt anden betydning, sommerhyggen stopper ikke når solen går ned, men tværtimod får du en terrasse eller altan, der bliver belyst helt ud på de sene aftentimer. LED lamperne har den helt rigtige belysning, der skaber en hyggelig og indbydende stemning. De indbyggede lamper er monteret langs markisens bærearme, hvilket lader lyset omfavne alt det der opholder sig under markisen.

Tilbehør til Kassettemarkise lux

Opgradere markisen med tilbehør, der er lavet til at gøre det hele lettere

Smartkontrol

Ønsker du en mere moderne måde at kontrollere markisen på, kan du tilkøbe en TaHome switch som er produceret af Somfy. Med en TaHome Switch vil du kunne benytte dig af en app på din mobil for nemmere betjening af markisen.

Vindsensor

For at undgå vind skade på din markise, kan du tilkøbe en vindsensor som kan installeres på din markise, som måler vejret og vinden undervejs, og kan automatisk kører din markise ind, hvis du ikke selv er opmærksom på det. Vores vindsensor installeres til at kunne tage en 4-5 vindstyrke ifølge Beaufortskalaen.

Solsensor

Med en solsensor, behøver du ikke at tænke på noget, hvis solen kommer frem, da det bliver opdaget af selve sensoren, så markisen selv kører ud hvis den kan mærker solens stråler på sensorens indbyggede solceller. Den gør det så let at det eneste du skal gøre, er at nyde vejret.

kombivejr
Kombisensor

Med kombinationssensoren, kan du holde dig tilbage fra alt, da Kombisensoren kan konstater uvejr, og trække sig ind, eller mærke solen og kører sig ud.

Farveudvalg

Book et møde

Er du intereseret i en åben markise? Book et uforpligtende møde for at få en pris efter dine mål og ønsker. Vi rådgiver også hvis du er usikker om en åben markise, er det helt rigtige valg for dig.

WhatsApp Image 2021-09-09 at 11.55.12 (3)

6 råd til rengøring af din markise

Vores tips gør rengøring af markisen til et stykke kage:

1. Brug først en blød børste til forsigtigt at fjerne snavs, der har samlet sig på det tørre solafskærmningssystem.

2. Du kan fjerne groft snavs ved at fugte markisedugen.

3. Du kan derefter skylle delvist løsnet snavs af med en vandstrøm fra haveslangen.

4. Mindre snavsstriber kan også fjernes med et gummi viskelæder.

5. Den bedste måde at fjerne pletter på er med en mild
rengøringsopløsning og en blød svamp. Skyl derefter
rengøringsmidlet grundigt af forteltet for at bevare imprægneringen.

6. Lad nu din markise tørre grundigt, før du trækker den ind for at forhindre alger og skimmelsvamp i at vokse.

cleaning-supplies

Se vores udvalg af farver
find den farve du ønsker


Prøv vores farveværktøj

Bliv
Inspireret

Læs vores nye kateloger

Er du interesseret i at læse om vores nye produkter?
eller er du på udkig efter specifikke udvalg?

katelog

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00