Kassette Markise

En Kassette markise er den helt perfekte løsning, hvis man ønsker skyggefulde oaser – bare ved ét tryk. Kassette markisen med sit moderne design, giver en naturlig overgang fra stuen til haven, så man helt naturligt begiver sig ud, og nyder dagen.

Selvom solskin er skønt, er det heller
ikke ensbetydende med, at solskin
lige i øjnene altid er lige fedt. I ny
og næ har man brug for at trække
stikket, læne sig tilbage og køle af i
skyggen. En markiser er en praktisk
ide hvis man ønsker læ til terrassen
eller altanen en varm sommerdag.

Kraftige beslag

Markisens kassette bliver monteret via et set kraftige beslag, der kan justeres under installationen, så markisens hældning passer til dine behov.

Kvalitetsdug

Med dens UV-resistente dug som er lavet af hårdført akryl-tekstil samt farverne der bliver påført under vævningen, betyder det både at din markise vil holde sin elegante farvepragt i mange år og at den vil give dig alt den skygge du får brug for denne sommer og de kommende somre i fremtiden.

Motoriseret markise

Kassettemarkise opereres vha. af en fjernbetjening, som gør det hele lettere, da markisen kan kørers ind eller ud. ved hjælp af et simpelt tryk.

Markisen opereres enten via fjernbetjening eller smartphone app, som der styrer markisens indbyggede motor. Med ét tryk lukker markisen sig inde og beskyttes for pludselige regnbyger, eller kraftige vindstød. hvilket styrker vedligeholdelsen – så den holder endnu længere.

Stærke arme

Markisens arme består af et stærkt aluminiumskelet der er omgivet af et plast-kabinet, som gør at den også kan tåle den fugtige danske sommer og den kolde vinter.

Et Stel til alle sæsoner

Stellet er lavet af elektrostatisk malede aluminiumprofiler, der gør at den kan tåle alt vejr og kan være i sikkerhed under alle sæsonerne. Stellet kommer i flere forskellige farver fra det tyske RAL-farvekatalog.

Modtagelig mod hård vind

Det ikke hver dag man husker eller ønsker at lukke markisen. Vores Kassette markisen er testet til at kunne klare hård vind – mere specifikt 10,8-13,8 m/s. Vi ønsker at vores markise skal kunne stå modstandsklar, når tilfældet sker.

OBS: Du må aldrig bruge en terrassemarkise i snevejr/slud/isslag. Man skal være yderst opmærksom og varsom, hvis man bruger markisen i dette vejr alligevel. Sne/is/hagl kan ikke løbe af markisen af sig selv og skal fjernes fuldstændigt, inden markisen køres ind.

Tilbehør til Kassette markisen

Opgradere markisen med tilbehør, der er lavet til at gøre det hele lettere

Smartkontrol

Ønsker du en mere moderne måde at kontrollere markisen på, kan du tilkøbe en TaHome switch som er produceret af Somfy. Med en TaHome Switch vil du kunne benytte dig af en app på din mobil for nemmere betjening af markisen.

Vindsensor

For at undgå vind skade på din markise, kan du tilkøbe en vindsensor som kan installeres på din markise, som måler vejret og vinden undervejs, og kan automatisk kører din markise ind, hvis du ikke selv er opmærksom på det. Vores vindsensor installeres til at kunne tage en 4-5 vindstyrke ifølge Beaufortskalaen.

Solsensor

Med en solsensor, behøver du ikke at tænke på noget, hvis solen kommer frem, da det bliver opdaget af selve sensoren, så markisen selv kører ud hvis den kan mærker solens stråler på sensorens indbyggede solceller. Den gør det så let at det eneste du skal gøre, er at nyde vejret.

kombivejr
Kombisensor

Med kombinationssensoren, kan du holde dig tilbage fra alt, da Kombisensoren kan konstater uvejr, og trække sig ind, eller mærke solen og kører sig ud.

Book et møde

Er du intereseret i en Kassette markise? Book et uforpligtende møde for at få en pris efter dine mål og ønsker. Vi rådgiver også hvis du er usikker om en Kassette markise, er det helt rigtige valg for dig.

WhatsApp Image 2021-09-09 at 11.55.12 (3)

6 råd til rengøring af din markise

Vores tips gør rengøring af markisen til et stykke kage:

1. Brug først en blød børste til forsigtigt at fjerne snavs, der har samlet sig på det tørre solafskærmningssystem.

2. Du kan fjerne groft snavs ved at fugte markisedugen.

3. Du kan derefter skylle delvist løsnet snavs af med en vandstrøm fra haveslangen.

4. Mindre snavsstriber kan også fjernes med et gummi viskelæder.

5. Den bedste måde at fjerne pletter på er med en mild
rengøringsopløsning og en blød svamp. Skyl derefter
rengøringsmidlet grundigt af forteltet for at bevare imprægneringen.

6. Lad nu din markise tørre grundigt, før du trækker den ind for at forhindre alger og skimmelsvamp i at vokse.

cleaning-supplies

Se vores udvalg af farver
find den farve du ønsker


Prøv vores farveværktøj

Bliv
Inspireret

Læs vores nye kateloger

Er du interesseret i at læse om vores nye produkter?
eller er du på udkig efter specifikke udvalg?

katelog

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00