Comfort

Comfort modellen er det helt perfekte valg, hvis du ønsker at bruge parasollen til andet end solafskærmning. Parasollen indeholder LED-belysning, perfekt til hyggelige sommeraftner med familie og venner.

Vores Comfort model har den helt samme klassiske stil, som vores classic model, for at bibeholde det elegante med et bæredygtigt touch. Comfort modellen skiller sig ud, fordi den kan styres udelukkende via fjernbetjening. Modellen benytter sig af en UPS til at levere imellem 6 og 8 timers drift af dug, LED belysning, samt vind-sensor som kan lukke parasoldugen automatisk hvis vindforholdene bliver for hårde.

Dugen kommer i et bredt udvalg af farver og størrelser, og kan naturligvis også hæves og sænkes manuelt med den indbyggede drejearm, skulle det være nødvendigt.

Robust stel

Vores parasol stel er lavet af stærkt sprøjtestøbt aluminium som er rustfrit, som gør den har en længere gennemsnitlig levetid – Så parasollen være et samlingspunkt til mange hyggelige stunder.

Dug af høj kvalitet

Dugen er lavet af hårdført akryl-tekstil, dette gør at den er vand – og smudsafvisende, resistent mod mug og UV-beskyttet. Med farverne påført under vævningen, betyder det at din parasol vil holde sin elegante farvepragt i mange år og at den vil give dig alt den skygge du får brug for denne sommer og de kommende somre i fremtiden. Dugen kommer også i special farver, så du kan få din parasol, som du ønsker det.

Tilbehør til Comfort parasollen

Opgradere parasollen med tilbehør, der er lavet til at gøre det hele lettere

parasolfødder
Parasolfødder

Giv din comfort parasol nogle fødder på. Fodens ramme er lavet af rustfrit stål, og tynges ned ved hjælp af fire stilfulde marmorblokke.Det er i øvrigt muligt at bestille denne parasolfod med hjul, således at parasollen nemt kan flyttes rundt, skulle det ønskes. Foden leveres den i fem forskellige størrelser, der matcher parasollernes vægt-niveauer.

Smartkontrol

Det er muligt at tilkøbe denne parasol med indbygget motor så man kan styre den via fjernbetjening eller smartphone.

terrace-heater
Terrassevarmer

Bare fordi aftenen trækker ud, behøver man jo ikke at fryse. Hold varmen under din parasol med en terrassevarmer. Vi har terrassevarmere der både kan monteres til væggen eller fritstående. Det er også muligt at hægte terrassevarmere til parasollens bærestolpe. så sommeren kan vare lidt længere.

Book et møde

Er du intereseret i en comfort parasol? Book et uforpligtende møde for at få en pris efter dine mål og ønsker. Vi rådgiver også hvis du er usikker om en åben markise, er det helt rigtige valg for dig.

comfort

6 råd til rengøring af din markise

Vores tips gør rengøring af markisen til et stykke kage:

1. Brug først en blød børste til forsigtigt at fjerne snavs, der har samlet sig på det tørre solafskærmningssystem.

2. Du kan fjerne groft snavs ved at fugte markisedugen.

3. Du kan derefter skylle delvist løsnet snavs af med en vandstrøm fra haveslangen.

4. Mindre snavsstriber kan også fjernes med et gummi viskelæder.

5. Den bedste måde at fjerne pletter på er med en mild
rengøringsopløsning og en blød svamp. Skyl derefter
rengøringsmidlet grundigt af forteltet for at bevare imprægneringen.

6. Lad nu din markise tørre grundigt, før du trækker den ind for at forhindre alger og skimmelsvamp i at vokse.

cleaning-supplies-comfort

Se vores udvalg af farver
find den farve du ønsker


Prøv vores farveværktøj

Bliv
Inspireret

Læs vores nye kateloger

Er du interesseret i at læse om vores nye produkter?
eller er du på udkig efter specifikke udvalg?

katelog-comfort

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00