Åben Markise

Den Åbne Markise er en ægte klassiker i den moderne tid. Markisen giver en nostalgisk sans når er man er under den og skaber en dejlig atmosfære.

Selvom solskin er skønt, er det heller
ikke ensbetydende med, at solskin
lige i øjnene altid er lige fedt. I ny
og næ har man brug for at trække
stikket, læne sig tilbage og køle af i
skyggen. En markiser er en praktisk
ide hvis man ønsker læ til terrassen
eller altanen en varm sommerdag.

Alsidig montering

Markisens alsidige beslag, betyder at den nemt kan installeres, nærmest hvor du ønsker det.

Kvalitetsdug

Med dens UV-resistente dug som er lavet af hårdført akryl-tekstil samt farverne der bliver påført under vævningen, betyder det både at din markise vil holde sin elegante farvepragt i mange år og at den vil give dig alt den skygge du får brug for denne sommer og de kommende somre i fremtiden.

Manuelt styring

Den Åbne Markise er manuelt i designet, som betyder du selv kan kører den ind og ud efter behov, med et let håndsving der er inkluderet.

Stærke arme

Markisens arme består af et stærkt aluminiumskelet der er omgivet af et plast-kabinet, som gør at den også kan tåle den fugtige danske sommer og den kolde vinter.

Modtagelig mod hård vind

Det ikke hver dag man husker eller ønsker at lukke markisen. Vores Åben markise er testet til at kunne klare hård vind – mere specifikt 10,8-13,8 m/s. Vi ønsker at vores markise skal kunne stå modstandsklar, når tilfældet sker.
OBS: Du må aldrig bruge en terrassemarkise i snevejr/slud/isslag. Man skal være yderst opmærksom og varsom, hvis man bruger markisen i dette vejr alligevel. Sne/is/hagl kan ikke løbe af markisen af sig selv og skal fjernes fuldstændigt, inden markisen køres ind.

Tilbehør til åben markise

Opgradere markisen med tilbehør, der er lavet til at gøre det hele lettere

Tunge

Hvis der ønskes mere solafskærmning, er det muligt at koble en tunge på markisen. Det er stykke stod som hænger løst fra fronten af markisen, og giver en extra hånd med afskærmningen af solen.

Motor

Ønsker du at kunne styre din markise ved hjælp af en fjernbetjening? Så kan du tilkøbe en Somfy motor til markisen, så det bliver en tand nemmere for dig at styre den fra lige hvor du er.

Smartkontrol

Ønsker du en mere moderne måde at kontrollere markisen på, kan du tilkøbe en TaHome switch som er produceret af Somfy. Med en TaHome Switch vil du kunne benytte dig af en app på din mobil for nemmere betjening af markisen.

Dug-farver

Vælg en unik dug farve til din markise, der matcher dit hjem og ønske. Vi har et bredt udvalg af farver, så du kan få markisen præcis som du forstillede dig.

Book et møde

Er du intereseret i en åben markise? Book et uforpligtende møde for at få en pris efter dine mål og ønsker. Vi rådgiver også hvis du er usikker om en åben markise, er det helt rigtige valg for dig.

WhatsApp Image 2021-09-09 at 11.55.12 (3)
6 råd til rengøring af din markise

Vores tips gør rengøring af markisen til et stykke kage:

1. Brug først en blød børste til forsigtigt at fjerne snavs, der har samlet sig på det tørre solafskærmningssystem.

2. Du kan fjerne groft snavs ved at fugte markisedugen.

3. Du kan derefter skylle delvist løsnet snavs af med en vandstrøm fra haveslangen.

4. Mindre snavsstriber kan også fjernes med et gummi viskelæder.

5. Den bedste måde at fjerne pletter på er med en mild rengøringsopløsning og en blød svamp. Skyl derefter rengøringsmidlet grundigt af forteltet for at bevare imprægneringen.

6. Lad nu din markise tørre grundigt, før du trækker den ind for at forhindre alger og skimmelsvamp i at vokse.

cleaning-supplies

Se vores udvalg af farver
find den farve du ønskerPrøv vores farveværktøj

Bliv
Inspireret

Læs vores nye kateloger


Er du interesseret i at læse om vores nye produkter?
eller er du på udkig efter specifikke udvalg?

katelog

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00