Skyteks

Terrassen er området, hvor du kan skabe en personlig oase og indrette den lige efter dit eget ønske. Perlux Markiser kan hjælpe dig med at forvandle terrassen til hjemmets nye samlingspunkt, hvor alle kan nyde hinandens selskab.Når terrassen bliver det nye samlingspunkt i de solrige dage, er det vigtigt at skabe en oase af hygge og samvær, så terrassen er et rart sted at være for alle både om dagen og aftenen.Skyteks er for dig der gerne vil have dækning hele året rundt. Vores Skyteks er ekstremt modstandsdygtige overfor sne, fungerer jævnt under alle vejrforhold, og giver dig mulighed for at regulere temperaturen i dit rum, på en naturlig måde. Den moderne tagkonstruktion, er beregnet til den smagsbevidste kunde, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet eller udstyr.

Holdbar konstruktion

Skyteks stellet er lavet af robust aluminium – perfekt til at skabe et fundament der holder i vind og uvejr. Konstruktionen kan indfarves i alle RAL farver, så det passer til din indretning, det er kun din fantasi der kan begrænse dine ønsker.

Trådløs betjening

Skyteks indeholder en motor fra Somfy, der kan kombineres med alt fra sensorer til et belysningssystem. Det valgfrie Led belysningssytem giver et praktisk strejf af klasse, og når det kombineres med en fjern dæmpnings controller, kan brugeren ændre stemningen, så den passer til det omgivende miljø.

Termoisolerede lameller

Helårsvenlig Skyteks fås med isolerende lameller, den isolerende polyuretanskum (skumplast) holder på varmen i udestuen, selvom vinteren trækker sig på.

Skyteks udgaver

Skyteks kommer i mange udgaver, hvilket gør det helt perfekt for dig at vælge den helt rigtige til udeareal. Vi har skabt et imponerende udvalg af Skyteks, fuldt automatiserede og udstyret til at gøre dit udendørsrum til et behageligt sted at være. Fås både som fritstående og vægmonteret, til bolig, terrasse eller have.

Woolton_Bioclimatic_Pergola_6

Skyteks classic

Skal din terrasse hænge sammen med huset? Så er Classic-modellen det rette valg for dig. Den monteres mod væggen, og har to bærende stolper. Dette giver dig en naturlig forlængelse af dit hus, som du kan nyde godt af, året rundt. Classic-modellen kan være en tilføjelse til det stilrene hjem.

IMG_58788

Skyteks Freedom

Freedom udgaven er til dig som ønsker et ekstra rum udendørs. Når man skal bygge et uderum, kræver det mange overvejelser, og det skal selvfølgelig passe til dine ønsker og behov. Med vores Freedom-model, er der ingen begrænsninger i forhold til placering, og du kan få en flot, fritliggende udestue, lige hvor du ønsker det. Det er den oplagte mulighed for at forvandle dit yndlingsudendørsareal til et behageligt miljø, uanset om solen er

180152862_4359065384104449_42085847986380717_n

Skyteks Urban

Vil du gerne kunne udnytte hele din terrasse optimalt, uden begrænsninger? Så kan vi hjælpe dig med at forlænge hyggen på dit udeareal, med vores Urban-model. Den fastmonteres på huset og er frithængende, hvilket giver et lækkert og moderne udtryk. Denne løsning giver dig mere frihed på terrassen, uden at gå på kompromis med din udsigt.

Tilbehør til Skyteks

Når du vælger en skræddersyet Skyteks, får du især glæden af vores store udvalg af tilbehør. Skyteks er kompatibelt med et bredt udvalg af andre produkter fra vores sortiment.

window-by-winnievinzence
guillotineglas

Lav din Pergola om til en elegant lukket udestue med vores guillotineglas. Guillotineglasset er et fjernbetjent motoriseret glassystem, der kombinerer æstetik og funktionalitet, for at levere indendørs komfort, og udendørs frihed. Systemet består af tre glaspaneler, installeret i forlængelse af hinanden, der kan justeres op og ned, efter brugerens eget ønske.

glassdoor-by-winnievinzence
Skydedøre

Læg den sidste prik til en fuldendt lukket udestue, med en skydedør til din pergola. Vores skydedøre har glaspaneler bestående af termoisoleret glas, med en aluminiumsramme der kører på skinner, som er indbygget i dørtærsklen. Der er tre forskellige glastykkelser, hhv. 8 mm, 10 mm, eller 20 mm, alt efter hvor meget isolation du ønsker.

blinds-by-winnievinzence
Screenmarkise

Nogle gange er pergolaens dug bare ikke nok til at afskærme solens stråler. Med et glassystem, er det muligt at få tilkøbt screenmarkise, til din udestue. screen markisen er modstandsdygtig, og tåler både regn, sne, og vindstyrker helt op til stormstyrke. Derudover har screenmarkisens dug også en isolerende effekt, helt perfekt til den kolde vinter. Dugen kommer naturligvis også i et bredt udvalg af farver og mønstre. Markisen opereres manuelt, men kan også bestilles med motor, så den kan styres vha. fjernbetjening, eller smartphone app.

terrace-heater
Terrassevarmer

Bare fordi aftenen trækker ud, behøver man jo ikke at fryse. Hold varmen under din parasol med en terrassevarmer. Vi har terrassevarmere der både kan monteres til væggen eller fritstående. Det er også muligt at hægte terrassevarmere til parasollens bærestolpe. så sommeren kan vare lidt længere.

Smart Kontrol

Alle vores Skyteks modeller er kompatible med sensorer og Smart Home systemet TaHoma fra Somfy. Med en TaHoma vil du kunne benytte dig af en app på din mobil for nemmere betjening af din Skyteks.

Farveudvalg

Selve Skyteks stellet, og de bærende stolper, kan bestilles efter samme RAL farvekatalog som Pergola. Som standard anbefaler vi RAL 7016 Antracitgrå, RAL 9005 Jetblack eller RAL 9016 hvid.

Indbyggede højtalere

Hvis der er et rigtigt party-menneske gemt i dig, kan du efter ønske få installeret en serie af højttalere i Skyteks stellet, (Classic & Freedom), og nyde hele din playliste under åben himmel. De kraftige højttalere giver en god lyd på hele terrassen.

LED-belysning

Ønsker du et klart blødt lys når natten begynder at falde på? Med en indbygget LED strip, kan din Skyteks holde hyggen på terrassen i live, også når det regner, da LED pærerne er vandtætte.

Spænding: 12V DC
Effekt: 14,4W
Lysvinkel: 120°
Vandtæt: IP68
Lysstyrke: 1285 lm
Forbrug: 0,014KW/t

RGB LED-belysning

Hvis belysning ikke alene er nok, men du også ønsker mere farve i livet, så kan LED monteringen opgraderes til RGB LED, der kan tilpasses til dine behov. Med den medfølgende fjernbetjening får du adgang til over 16 millioner farver, lige ved hånden.

Spænding: 12V DC
Effekt: 16,2W
Lysvinkel: 120°
Vandtæt: IP68
Lysstyrke: 1285 lm
Forbrug: 0,016KW/t

Book et møde

Er du intereseret i en åben markise? Book et uforpligtende møde for at få en pris efter dine mål og ønsker. Vi rådgiver også hvis du er usikker om en åben markise, er det helt rigtige valg for dig.

WhatsApp Image 2021-09-09 at 11.55.12 (3)

Se vores udvalg af farver
find den farve du ønsker


Prøv vores farveværktøj

Bliv
Inspireret

Læs vores nye kateloger

Er du interesseret i at læse om vores nye produkter?
eller er du på udkig efter specifikke udvalg?

katelog

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at ringe til os, inden for vores åbningstider. Ellers er du også velkommen til at sende os en E-mail, eller at kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi vender som regel tilbage til dig inden for den næste arbejdsdag. Åbningstider
  • Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10.00 - 14.00